top of page
  • Obrázek autoraNicol Kulić

Svatební sezóna 2020

Nikdy jsem se netajila tím, že jsem se v minulosti focení svateb tak trošku bránila.

Vždycky jsem fotila jen pár svateb ročně, spíš jsem si svatby vybírala a fungovala nejčastěji na doporučení.

Za poslední rok se toho ale u mě hodně změnilo. Nejen, že jsem se před rokem sama vdala, takže si už umím tuhle velkou událost představit i z druhé strany, ale začala jsem mnohem více času věnovat focení párů a prewedding focení, a tak nějak jsem si řekla, že se chci překonávat, a dát těm svatbám prostě šanci, protože ať jsem na jakékoli svatbě, dojímá mě ta láska všude kolem, a to štěstí, co je ve vzduchu skoro hmatalné. A co může být přece hezčího, než mít možnost tu lásku prožívat aspoň na chvíli s Vámi. <3


A protože když už něco dělám, tak to dělám pořádně, strávila jsem hodně času tím, aby výsledný svatební balíček, který si na konci té naší společné cesty jako nevěsta odnášíte, a který je vlastně takovou pomyslnou tečkou za tou Vaší krásnou svatbou, byl prostě přesně v takové kvalitě, jakou bych já sama chtěla dostat, a s radostí ho pak ukazovala všem kamarádkám, které budu mít v tu chvíli po ruce.

A tak tedy do světa hlásím, že na blížící se sezónu 2020 oficiálně otevírám svatební booking.

Volných termínů nebude úplně mnoho, protože stále chci vidět to štěstí stejnýma očima, a se stejným nadšením, jako to cítím dnes, ale velmi ráda budu Vaši svatbu prožívat spolu s Vámi, jako Váš svatební fotograf a parťák v den D.


Krásný víkend, Nicol ♡


308 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page